Site Loader

Ako razmišljate o tome da Novu godinu dočekate u Crnoj Gori, evo koliko će vas to koštati.

Novu godinu u Crnoj Gori možete da dočekate na koncertima koji će biti organizovai na trgovima u Budvi, Podgorici, Herceg Novom i Kotoru. Takođe, možete da rezervišete i provod u nekom hotelu, a to će vas koštati… ne baš malo.

U hotelu „Palas“ (4+) u Petrovcu, za trodnevni aranžman potrebno je izdvojiti 390 evra. U cenu je uključeno noćenje uz pun pansion, svečana večera za sve tri noći, kao i korišćenje velnes i spa centra. Za parove koji na novogodišnje putovanje idu sa decom, dobra vest je da je u hotelu obezbeđena celodnevna animacija i dečji program, što takođe ulazi u cenu boravka. Za decu do sedam godina je boravak besplatan, a za decu od sedam do 12 godina jeftinije je 50 odsto.

Kada je reč o Budvi, koja ima nešto bogatiji program u odnosu na druga mesta u Crnoj Gori,noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi hotela „Mogren“ (3) staje 39 evra po osobi, a za svečanu večeru se doplaćuje 25 evra. U budvanskom hotelu „Aleksandar“ (3) noćenje košta od 18 evra, uz mogućnost ishrane u hotelu „Mogren“.

Avala Resort & Villas (4) u Budvi, za doček Nove nudi dva noćenja u dvokrevetnoj sobi za 340 evra, tri noćenja za 430 evra, a četiri noćenja staju 480 evra. U cenu novogodišnjeg paketa uključeno je noćenje sa doručkom, piće dobrodošlice, svečana večera 31. decembra, doručak 1. januara, kao i korišćenje bazena, fitnesa, saune, đakuzija i turskog kupatila.

U hotelu „Splendid“ u Bečićima praznični odmor od četiri dana koštaće 290 evra, šestodnevni – 380 evra. U cenu je uključena i svečana večera za doček. U istom mestu, za novogodišnji doček u taverni „Oj-Ha“ u hotelu The Queen of Montenegro, svečana večera sa neograničenom konzumacijom pića 31. decembra će stajati 90 evra po osobi, a za reprizu Nove godine 60 evra. U ovom hotelu, noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi, svečanom večerom i neograničenom konzumacijom pića u taverni, korišćenjem saune, fitnesa i bazena, koštaće 160 evra po osobi, a sve to za obe večeri – 230 evra po osobi.

izvor: mondo.rs

Odmaraj