Site Loader

Često su hoteli centar gradskog noćnog života koji gostima, kao i lokalnim građanima nude sve – od prijatne džez muzike do inovativnih barova u kojima se miksuju i prave raznovrsni kokteli.

Bez obzira na izgled i vrstu odmaranja ili provoda, svaki od ovih hotela nudi “ulazak” u noćni život mesta u kojem se nalazi.

One&Only Palmilla

1. One&Only Palmilla, Los Cabos Resort, Meksiko
Svaki kafić ili bar poziva goste da se udobno smeste i lagano ispijaju poznata meksička pića kao što je tekila (koju zaista treba biti polako, znate već i zašto). Međutim, u novom restoranu „Suviche“, stvari dobijaju preokret – sake koji se odlično stapa sa ukusnim sušijem ili seviče (južno američko jelo koje se sastoji iz marinirane ili sirove ribe) sa njegovim parom.

2. W South Beach Hotel & Residences, Majami, Florida
U holu uzvišenog, ali i živahnog dela hotela, se nalazi bar “Dnevna soba” u kojem su pomešani raznorazni luksuzni materijali (ljubičasti pliš, kvarcni stubovi, bronzano – drveni pod) sa modernim, šik akcentima, od kojih su najviše primetne visoke biserne zavise i tepisi prekriveni zlatnom bojom. Uzmite piće i izađite u “Grove”, kafić u dvorištu koji je okružen drvećem “morskog” grožđa.

3. Fontainebleau, Majami, Florida
Noćni život koji je sličan Vegasu, se može naći u Majamiju upravo u ovom hotelu. Fontainebleau je poznati hotel sa pet zvezdica i čuvenim klubovima. Noćni klub koji se prostire na 1700 kvadratnih metara – “Liv” je epicentar za sve noćne ptice i savršen je za slušanje muzike najboljih Dj – eva i upoznavanje sa poznatima. Nastavite sa partijanjem i nakon izlaska sunca u “Glow” baru,u kojem možete popiti velike količine koktela kao što je Mohito, Mai Tai i mnogi drugi pored prelepog bazena.

4. Hotel ZaZa, Dalas, Teksas
Vikendi u Dalasu se najbolje mogu provesti u”Dragonfly – u”, najboljem klubu hotela Zaza. Teksaške lepe noći se mogu provesti u baru pored bazena, koji se tokom zime transformiše u “Urbanu Oazu” – potpuno se prekriva i nastaje jedan veliki “šator”. Unutar njega, gosti mogu probati ukusne američke koktele uz prateće osvetljenje bakarnih predmeta.

5. Mandarin Oriental, Bangkok, Tajland
“Bamboo bar” Mandarin hotela je uveliko pod ikonskim “statusom”, a kao što i samo ime kaže potpuno je urađen u “bambus fazonu”, nameštaj je od bambusa, kao i mnogi drugi detalji. Završnicu predstavlja plafon koje prekrivaju velika ogledala. Dezen koji se provlači kroz ceo enterijer bara je tigrasti, a najviše se može videti na stolicama i barskim stolicama. Najpopularniji koktel je Tahijito, a pored njega su u ponudi i mnoga poznata šarena pića. Ono što je najbolje kod ovog bara je – živa muzika, šest dana u nedelji.

6. The Langham Hotel, Boston, Masačusets
Boston možda nije poznat po kasno večernjim gužvama, ali zato ima luksuzne barove zajedno sa Langam Bond kafić koji je na vrhu popularnosti. Ono što ga čini posebnim su visoki drveni plafoni i preuveličane novčanice koje služe kao zidni ukrasi. Opustite se uz “Whitz End” – tekilu sa jabukom, limetom i jalapenom (ljutom papričicom) koje je glavno piće ovog mesta i uz muziku odličnog DJ Maria.

izvor: lepotaizdravlje.rs

Odmaraj